Anlık Bildirim

Razer’dan iPad Pro için mekanik klavyeli kılıf

Oyuncu donanımları ve aksesuarları ile yakından tanıdığımız Razer, bilgisayar sistemleri yanında mobil cihazların da oyuna dahil olması için büyük gayret gösteriyor.

Oyuncu donanımları ve aksesuarları ile yakından tanıdığımız Razer, bilgisayar sistemleri yanında mobil cihazların da oyuna dahil olması için büyük gayret gösteriyor. Firmanın tasarladığı yeni klavyeli kılıf bunun son örneği.

Razer Mechanical Case adındaki kılıf, üç parçadan oluşuyor: Mekanik bir klavye, polikarbonat alaşımdan imal edilmiş bir kapak ve metal stand. Bildiğimiz üzere mekanik klavyeler, daha iyi bir tıklama hissiyatı ve hassasiyet sağlamak adına oyuncuların özellikle tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor.

Genelde iPad klavye aksesuarlarında ise, daha fazla güç uygulamak zorunda olduğunuz yumuşak tuşlar tercih ediliyordu. Razer’ın yeni klavyesinde ise tuş baskısı 70gr civarında. Yani hafif bir vuruş ile akıcı veri aktarımı elde edilebiliyor.

Mekanik klavye, tek şarj ile 600 saate kadar dayanabiliyor. Eğer arka aydınlatmasını açık tutarsanız, bu kez süre 10 saate kadar düşüyor. Metal stand sayesinde, çok rahat bir kullanım sunuluyor. Ayrıca polikarbonat kapak istenirse çıkarılarak hiç kullanılmayabiliyor. Eğer standlı ayrı bir kılıfınız varsa, bu tercih işinize yarayabilir.

Razer Mechanical Case aksesuarı, iPad Pro üzerindeki Smart Connector portunu tercih etmemiş ve Bluetooth üzerinden bağlanmayı seçmiş. Klavye, Apple mağazalarında 170$ fiyat etiketine sahip. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim