Anlık Bildirim

Ucuz iPad kalemi Logitech Crayon artık herkes tarafından satın alınabilecek

Apple Pencil'a ucuz fiyatlı alternatif olarak gelen Logitech Crayon'un satışı sadece okullara sınırlıydı. Şirket yaptığı açıklama ile kalemi artık tüm tüketicilerin satın alabileceğini duyurdu.
iPad Pro'nun en önemli özelliklerinden biri de not almak ve dijital çizim yapmak için kullanılabilen Apple Pencil gibi son derece işlevsel bir aksesuarı desteklemesi. Ne yazık ki Apple Pencil pek ucuz bir fiyat etiketine sahip değil. Bu nedenle Logitech'in bu yılın başlarında duyurduğu Crayon isimli kalem birçok kişiyi oldukça memnun etti.
Apple Pencil'in daha ucuz bir versiyonu olarak lanse edilen Logitech Crayon'un tek dezavantajı satışının okullarla sınırlı olmasıydı. Yani normal müşterilerin satın alması imkansızdı. Ama artık böyle bir durum söz konusu değil. Logitech, Crayon isimli kaleminin bundan böyle herkes tarafından satın alınabileceğini duyurdu.

Apple Pencil'dan daha ucuz

Aksesuar maalesef piyasaya sürüldüğü zamanki kadar ucuz değil. Crayon başlangıçta okullar için 50 dolar gibi bir fiyatla satışa sunulmuştu. Şimdi ise kalemi satın almak isteyenlerin 70 doları gözden çıkarması gerekiyor. Ancak bu fiyat bile Apple Pencil'a kıyasla 30 dolar daha ucuz.
Logitech Crayon, 12 Eylül'den itibaren Apple mağazalarında ve Logitech'in web sitesinde satışa sunulacak. Aksesuarın Ekim ayına kadar ise dünya genelindeki tüm mağazalarda yerini alması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim