Anlık Bildirim

WWDC 16 Canlı Yayın tekrarı: iOS 10, Mac OS ve dahası

Apple’ın Geliştiriciler Konferansı bu yıl 13 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Bu kapsamda yeni ürünlerini de tanıtacak olan Apple’ın düzenleyeceği etkin canlı yayın ile DonanımHaber’de olacak!

WWDC 16 Canlı Yayın tekrarı: iOS 10, Mac OS ve dahası Tam Boyutta Gör
 

Apple’ın her yıl dün çapında Apple geliştiricilerini davet ederek düzenlediği WDC 2016 bu yıl 13 – 17 Haziran tarihlerinde San Francisco’da düzenleniyor. Bilet fiyatlarının 1599 Dolar olarak belirlendiği etkinlikte bu yıl da özellikle yazılımsal olarak önemli duyuruların yapılması bekleniyor.

iOS 10 sürümünün yanı sıra isim değişikliğine gidilerek adı Mac OS olarak anılacak yeni işletim sistemi de bu etkinlik kapsamında en yeni özellikleri ile karşımızda olacak. Apple’ın Mac ekosistemine Siri’yi de entegre edeceği son dönemde sıkça dile gelen konulardan olmuştu. Ayrıca watch OS, tvOS ve Apple Car Play ekseninde de bir takım yeniliklerin duyurulması bekleniyor.

Etkinlik boyunca sizlerle yenilikleri canlı yayında anında paylaşacağı ve gelişmeleri an be an değerlendireceğiz. Ayrıca hem yayın öncesinde hem de yayın sonrasında ön görülerimizi ve yenilikler hakkındaki düşüncelerimizi sizlerle paylaşacağız. Ayrıca siz de canlı yayın esnasında yorumlarda sorularınızı ve merak ettiğiniz konuları bizlerle paylaşabileceksiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17498 kez okundu.
45 kişi, toplam 59 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 10, wwdc 2016 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim