Anlık Bildirim

Yeni bir iPad geliyor ancak bu Air 3 olmayabilir

Apple'ın 15 Mart tarihindeki etkinlikte bir yeni bir iPad tanıtması bekleniyor ancak yeni bir rapor bunun beklenildiği gibi iPad Air 3 olmayabileceğini ortaya koyuyor.
Yeni bir rapor Apple'ın Mart ayında yeni bir iPad lansmanına hazırlandığını ancak bunun daha önce söylendiği gibi "iPad Air 3" yerine "iPad Pro" olacağını iddia ediyor.
Yeni iPad söylentileri birkaç ay önce başlamıştı ve yeni cihazın iPad Air modelinin üçüncü tekrarı olması bekleniyordu. Ancak 9to5Mac'e konuşan kaynaklar aslında bunun 9.7 inç iPad Pro olacağını söylüyor. Yani geçtiğimiz Kasım ayında çıkarılan 12.9 inç iPad Pro'nun daha küçük bir seçeneğinin gelmesi bekleniyor.
Apple'ın yeni tabletinin RAM, işlemci ve dört hoparlör dahil olmak üzere iPad Pro ile aynı özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Rapora göre ayrıca aynı renk ve depolama seçeneklerinin yanı sıra Apple Pencil desteğine de sahip olacak. Apple'ın aynı zamanda yeni iPad Pro ebatlarına uygun şekilde küçük bir Smart Keyboard da çıkarması bekleniyor.
Ne yazık ki yeni tabletin büyük kardeşinden daha uygun bir fiyata sahip olup olmayacağıyla ilgili henüz herhangi bir haber yok. Herşey Apple'ın ev sahipliği yapacağı ve sadece birkaç hafta uzağımızdaki 15 Mart etkinliğinde netleşecek. Şirket bu organizasyonda ayrıca 4 inç iPhone 5SE ve yeni Apple Watch modelini de tanıtacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3495 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ipad pro, lansman ve
2 etiket daha air 3 Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim