Anlık Bildirim

Yeni nesil iPad Pro 12.9 render görselleri sızdırıldı iddiası

Bu yıl karşımıza çıkması beklenen yeni iPad Pro modellerinin önemli bir tasarım değişikliğine uğradığı iddia ediliyor. Sızdırılan çizim görselleri bunu teyit eder nitelikte.

Apple’ın 12 Eylül etkinliğinde yeni iPad Pro modelleri tanıtılacak mı belli değil ancak sızıntılar gelmeye devam ediyor. 12.9 inçlik iPad Pro modeline ait CAD tabanlı görsellerin sızdırıldığı iddia edildi.

Büyük değişim

Daha önce de iddia edildiği gibi yeni nesil iPad Pro 12.9 önemli bir tasarım değişikliğine uğrayacak. Sızdırılan görseller de bunu işaret ediyor. Eğer doğruysa ilk nesil iPad modelinden bu yana ailedeki en büyük tasarım değişikliği olacak.

Kasada iPhone SE tasarımını temel aldığı görülen yeni iPad Pro 12.9 modeli ekran kısmında da iPhone X modelini temel alıyor. Tablet Home tuşu barındırmıyor ve iPhone X gibi kontrollere sahip. Çentik içerisinde TrueDepth yüz tanıma sistemi yer alıyor.

Kenar kısımlarda 4 adet hoparlör ızgarası yer alırken 3.5mm kulaklık girişi mevcut değil. Smart Connector bağlantısı yer değiştirmiş ve alt kısma alınmış. Böylece tablet klavyeli kılıfa takılı iken yüz tanımada sıkıntı yaşanmayacak. Kenar kısımda henüz tanımlanamayan bir buton da yer alıyor.

10.5 inçlik iPad Pro modelinin de benzer bir tasarımla geleceği iddialarını değerlendirdiğimizde radikal bir değişiklik söz konusu gibi geliyor. Genelde Apple tablet kısmında bu tarz bir radikal değişikliğe gitmiyor. Bununla birlikte Apple’ın denediği prototiplerden birisi de olabilir ve sonraki nesillerde karşımıza çıkabilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4425 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ipad pro 12.9, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim