Anlık Bildirim

Apple, LG'den ekran üretimini hızlandırmasını istedi

Koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle tablet satışlarında artış yaşanıyor. Apple, iPad talebini karşılayabilmek için ekran tedarikçisi LG Display'den üretimi acilen hızlandırmasını istedi.

Apple, LG'den ekran üretimini hızlandırmasını istedi Tam Boyutta Gör

Küresel sağlık krizi nedenyle tablet ve dizüstü bilgisayar satışlarında artış yaşanıyor. Business Korea'nin raporuna göre Apple, panel tedarikçisi LG'den ekran üretimini hızlandırmasını istedi.

Apple'ın "acil kodlu" talebini karşılayabilmek için harekete geçen LG Display üretim hatlarını tam kapasitede çalıştırarak iPad'ler için ekran üretmeye başladı. LCD panel tedariğinin Haziran ayı başlarında sağlanması bekleniyor.

Apple, LG'den ekran üretimini hızlandırmasını istedi Tam Boyutta Gör

Apple siparişleri azaltmıştı

Apple esasında koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle tablet satışlarında ciddi bir düşüş bekliyordu. Şirket bu nedenle 2020'nin ikinci çeyreğine yönelik panel siparişlerini azaltmıştı.

Ancak durum beklenildiği gibi olmadı. Tabletler uzaktan eğitim için en uygun çözüm haline gelince Çin'deki iPad stokları hızla tükendi. Şirketin şu anki hedefi iPad sevkiyatını hızlandırarak krizi en iyi şekilde değerlendirmek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim