Anlık Bildirim

Apple Music, üniversite öğrencilerine özel 6 ay ücretsiz oldu

Apple, dijital müzik servisi Apple Music'in 3 aylık deneme süresini üniversite öğrencilerine özel 6 aya çıkardı. İşte ücretsiz Apple Music üyeliği için yapmanız gerekenler:

Apple Music, üniversite öğrencilerine özel 6 ay ücretsiz oldu Tam Boyutta Gör

Her yıl okul sezonunun yaklaşmasıyla birlikte çeşitli kampanyalar başlatan Apple, geçtiğimiz yıl sunduğu Apple Music genişletilmiş deneme teklifini tekrardan kullanıma sundu. 

Apple Music'den üniversite öğrencilerine özel 6 aylık deneme fırsatı

Bu teklifle birlikte; tüm planlar için geçerli olan üç aylık deneme süresi, Apple Music'e yeni abone olan üniversite öğrencilerine özel 6 aya çıkarıldı. Aynı tekliften, daha önce Apple Music üyeliği olup da ilk kez öğrenci planına geçiş yapacak olan üniversite öğrencileri de yararlanabiliyor. 

31 Ekim'e kadar geçerli olan kampanyadan faydalanabilmek için Apple Music hesabınızla birlikte, UNiDAYS üzerinden üniversite öğrencisi olduğunuzu doğrulamanız gerekmekte. Bunun için sırasıyla şu adımları izleyebilirsiniz:

Apple Music öğrenci aboneliği edinmek için

  1. Apple Music veya iTunes uygulamasını açın.
  2. Apple Music uygulamasında veya iTunes'da yer alan sizin için bölümüne tıklayın.
  3. Deneme teklifine tıklayın (kişi ya da aile başına bir deneme), ardından öğrenciyi seçin. Daha sonra uygunluğu doğrula seçeneğine tıklayın.
  4. Bir tarayıcı penceresi açılır ve UNiDAYS web sitesine yönlendirilirsiniz. Ekrandaki istemleri izleyerek kaydınızı doğrulayın. UNiDAYS öğrenci olduğunuzu doğruladıktan sonra yeniden Apple Müzik uygulamasına veya iTunes'a yönlendirilirsiniz.
  5. Satın alma işlemleri için kullandığınız Apple Kimliği ve parolasıyla giriş yapın.
  6. İstenirse fatura bilgilerinizi onaylayın ve geçerli bir ödeme yöntemi ekleyin. Ardından katıl butonuna basarak, Apple Music öğrenci aboneliğiniz için 6 aylık deneme sürecinizi başlatabilirsiniz.

6 aylık deneme süresinin sonunda aylık 6,99 TL ödeyerek, 4 yıl boyunca Apple Music öğrenci üyeliğinizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak Apple Music öğrenci planının yalnızca 6 aylık deneme teklifinden yararlanmak isteyen kullanıcıların, deneme süresinin bitimine birkaç gün kala aboneliklerini sonlandırmayı unutmamaları gerekiyor. Zira deneme süresinin bitmesiyle birlikte, tanımlı olan ödeme yönteminden otomatik olarak 6,99 TL tahsil edilerek, Apple Music öğrenci üyeliği devam ettirilir. 

Apple Music Apple Music Apple Music Apple Music Music Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19920 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, apple music ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim