Anlık Bildirim

Genelde Apple’ın garanti altındaki bakımlarda arızalı cihazın yerine muadili ile değiştirdiğini biliyoruz. Peki arızalı cihazın üretimi bitmişse ne olacak? İşte iPad 4 modelinin başına gelen de aynen bu soruyu hatırlatıyor.

Güzel bir yükseltme imkanı

Apple’ın Applecare sigorta paketi kapsamında cihazlar arızalandığında tamir ediliyor veya tamiri mümkün değilse de birebir değişim yapılıyor. Ayrıca batarya, USB kablosu ve adaptör de aynı kapsamda değiştiriliyor.

Bugüne kadar iPad 4 modelinin garanti kapsamındaki değişimi yine iPad 4 ile yapılıyordu ancak üretim sonlandığı için elde stok kalmadı ve değişim sıkıntıya girdi. Sonraki model olan iPad Air de üretilmediği için tek aday olarak iPad Air 2 modeli kaldı. Aslında iPad Air 2 modelinin de üretimi sonlanmıştı ancak halen elde stok olduğu belirtiliyor.

Apple’ın servis çalışanlarına gönderdiği mesajda değiştirilmesi gereken iPad 4 modellerinin yerine iPad Air 2 verilmesi istendi. Müşterilere iPad Air 2 modelinin renk ve depolama seçenekleri konusunda da bilgilendirme yapılması gerektiği ifade ediliyor.

Halen Applecare paketi olan ve iPad 4 modeli arızalanan kullanıcılar için güzel bir yükseltme olacak. Donanım değişiklikleri bir tarafa altın renk seçeneği ilk defa iPad Air 2 ile sunulmuştu. Ayrıca 16GB/64GB kapasite seçenekleri yerine 32GB/128GB seçenekleri yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim