Anlık Bildirim

iPhone 13 Pro render görüntüleri yayınlandı

Apple'ın Eylül ayında piyasaya süreceği yeni nesil iPhone modelleri ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise iPhone 13 Pro'nun render görselleri paylaşıldı.

iPhone 13 Pro render görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Çinli kaynaklar, LeaksApplePro tarafından çevrimiçi olarak yayınlanan iPhone 13 Pro'nun son görüntülerini yayınladı. Yeni nesil iPhone modelinin aynen görsellerdeki gibi bir tasarımla geleceği iddia ediliyor.

Yeni Apple akıllı telefonlar, daha kompakt bir ön kamera sayesinde daha küçük bir çentikle gelecek. Ana kamera, öncekinden daha büyük boyutta üç adet 12 MP modülle sahip olacak. Ayrıca kameranın, nesnelerin uzaklığını tespit eden bir lazer telemetre ile de donatılacağı belirtilmiş.

5nm A15 işlemciyle gelecek

Kasanın içinde ise iPhone 13 Pro'nun, 5 nanometre teknolojisi ile üretilmiş bir Apple A15 işlemcisine sahip olması bekleniyor. Aynı zamanda cihazda Qualcomm Snapdragon X60 5G modem de yer alacak.

iPhone 13 Pro render görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Cihazın diğer özellikleri arasında, Samsung tarafından üretilen ve 120 Hz'ye kadar değişken yenileme hızına sahip LTPO ekran, 8 GB'a kadar RAM ve 1 TB'a kadar depolama birimi olacağı söyleniyor. Apple'ın yeni akıllı telefonlarının Eylül ayında tanıtılacağını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13294 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 13, iphone 13 pro ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim