Anlık Bildirim

iPhone 13 serisinin metal kalıpları sızdırıldı: İşte cihazların boyutları

Aksesuar üreticileri yeni nesil iPhone'lar için hazırlıklara başlamış durumdalar. Çinli kılıf üreticisi Benks, iPhone 13 serisine ait metal kalıpların görüntülerini yayınladı.

iPhone 13 serisinin metal kalıpları sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Aksesuar üreticileri Eylül ayında tanıtılması planlanan iPhone 13 serisi için kılıf üretmekle meşguller. Apple yeni akıllı telefonlarıyla uyumlu kılıf hazırlayabilmeleri için bu üreticilere özel metal kalıplar göndermiş durumda.

Ünlü Çinli kılıf üreticisi Benks, iPhone 13 modellerine ait metal kalıpların görüntülerini internete sızdırdı. Aynı görüntüler DuanRui ve Ice Universe isimli duyumcular tarafından da Twitter platformunda paylaşıldı.

iPhone 13 serisinin metal kalıpları sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Kalıplar, muhtemel tasarımı ele veriyor

Fotoğraflar, iPhone 13 serisinin dört modelini de gösteriyor. Ekran boyutları 5.4, 6.1 ve 6.7 inç olan cihazların metal kalıplarını görüyoruz. Sızıntı akıllı telefonların boyutlarıyla ilgili fikir sahibi olmamızı sağlıyor.

Yeni iPhone'larda çentik küçülecek ancak cihazlarda daha büyük kamera ünitesi göreceğiz. iPhone 13 Pro ve Pro Max'teki kameralar daha güçlü olacak. Bununla birlikte iPhone 13 mini ve standart 6.1 inç iPhone, çapraz kamera dizilimi ile karşımıza çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim