Anlık Bildirim

Babalar gününde babanızı Apple ürünleriyle sevindirin

Babalar Günü'nde babanızı Apple Watch, AirPods ve iPhone 7 gibi Apple ürünleri hediye ederek sevindirebilirsiniz. İşte Apple markalı alternatif hediye seçenekleri.
Babalar gününde babanızı Apple ürünleriyle sevindirin Tam Boyutta Gör

Apple Watch

Bu Babalar Günü’nde babanıza sağlıklı bir yaşam sürmesi için aktif kalmasına, motivasyonunu yüksek tutmasına ve bağlantıda kalmasına yardımcı olacak özelliklerle dolu mükemmel cihazı hediye edin.
  • Apple Watch, Apple Watch Nike+, Apple Watch Hermès ve Apple Watch Edition modellerinden birini seçebilir ve çok sayıda kayış seçeneğiyle farklı görünümler elde edebilirsiniz.
  • Güçlü çift çekirdekli işlemci, 50 metreye kadar suya dayanıklılık ve yerleşik GPS ile babanızın en iyi gününü yaşamasına yardımcı olacak özelliklerle dolu.
  • Nike Air VaporMax Flyknit “Day to Night” koleksiyonundan esinlenen renk çeşitleriyle yaza özel yeni Nike Spor Kordonlarla babanız saatinin kordonuyla ayakkabısının rengini eşleştirebilirsiniz.
Apple Wacth’u Apple.com/tr  ve Apple Store’larda bulabilirsiniz.

AirPods

Küçük aygıtlara bayılan babalar için, büyük olasılıkla tüm şarkıları yüksek sesle dinlemeleri için AirPods hediye edin.
  • En iyi aygıtı kullanmaktan hoşlanan babalar, kablolarla uğraşamaz! AirPods, babanızın hareket halindeyken favori müziklerini dinlemesi veya yoldayken konferans görüşmeleri yapması için ideal.
  • AirPods tek şarjla 5 saate kadar dinleme süresi sunarken, şarj kutusuyla da ek şarj olanağı sunuyor. 24 saatten fazla toplam dinleme süresiyle sektör lideri AirPods ile babanız gün boyu rahatça müziğini dinleyebilir.
  • AirPods’unuza çift dokunarak Siri’ye erişip müziğinizi seçebilir ve kontrol edebilir, ses seviyesini değiştirebilir, kalan pil ömrünü görebilir veya başka herhangi bir Siri görevini gerçekleştirebilirsiniz. Yol tarifi istemek hiç bu kadar fütürist olmamıştı!
  • Bağlanmak için kod girildiği günler geçmişte kaldı; AirPods, kablosuz kulaklıkların sıkıcı uğraşlarını ortadan kaldırıyor. iPhone’unuzun yanındaki şarj kutusunu açın ve tek bir dokunuşla AirPods, iPhone ve Apple Watch’unuzda anında kurulsun. Ayrıca, iCloud hesabınızda oturum açan iPad ve Mac dahil tüm aygıtlarınızda da anında kurulur.
Daha fazla bilgi için www.apple.com/tr/AirPods sitesini ziyaret edebilirsiniz.

iPhone 7

Babanıza kendisine özel dijital İsviçre çakısını, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı hediye edin.
  • iPhone 7, on parmağında on marifet olan babanızın en büyük yardımcısı olacaktır: Mesajlar’la sürekli iletişim halinde kalabilir, Siri’den borsa ve spor karşılaşmalarıyla ilgili en güncel bilgileri öğrenebilirler. Üstelik, suya dayanıklı gövdesiyle her türlü maceraya atılmaya hazır olurlar.
  • iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, dünyanın en popüler kamerasını yepyeni kamera sistemleriyle daha da iyi hale getirmiştir. Bu sayede, gündüz veya gece olağanüstü fotoğraflar ve videolar çekebilir ve en güzel anlarınızı kaydedebilirsiniz.
  • iPhone 7 Plus’ta, iPhone 7’de de bulunan yeni 12 megapiksel geniş açılı kameranın yanı sıra 12 megapiksel telefoto kamera da bulunur. İkisi birlikte, fotoğraflar için iki kat optik yakınlaştırma ve 10 kata kadar dijital yakınlaştırma sunar. Ayrıca, Portre modunda daha önce yalnızca DSLR kameralarda bulunan alan derinliği efektine de sahiptir.
  • iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, iPhone deneyimini her bakımdan önemli ölçüde iyileştirir. Şimdiye kadarki en gelişmiş iPhone, yeni bir inovasyon ve hassasiyet düzeyine ulaşarak en iyi deneyimi sunar.
iPhone 7’yi Apple.com/tr ve Apple Store’larda bulabilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim