Anlık Bildirim

Yeni konsept tasarım geleceğin iPhone'unu mu yansıtıyor?

Gelecek yıl 10. yıldönümünü kutlayacak iPhone'un büyük yeniliklerle gelmesi bekleniyor. Tasarımcı Imran Taylor'un hazırlamış olduğu konsept yeni nesil iPhone'un nasıl görünebileceğini ortaya koyuyor.
Önümüzdeki yıl iPhone'un 10. yılı kutlanacak ve bu nedenle 2017 model cihazın tamamen yenilenmesi bekleniyor. Ancak şirket bu konudaki tüm planlarını gizlediğinden nihai ürünün nasıl görünebileceğini ortaya koymak şimdilik sadece tasarımcılara kalmış durumda. Behance tasarımcısı Imran Taylor'un iPhone X çalışması, tahmin edebileceğiniz gibi iPhone'un 10. yıldönümünü simgeleyen bir konsept tasarımı yansıtıyor.
Her şeyden önce, iPhone tasarımının büyük ölçüde yenileneceği ve cihazın 6.9 mm'den daha ince olacağı düşünülüyor. Cihazda 5.8 inç kavisli OLED ekranın yanında safir cam ve Zirkonya seramiği gibi birkaç gösterişli materyal kullanacak. iPhone X konsepti görünüm açısından iPhone 4'ten esinlenilmiş izlenimi veriyor. Cihaz, Seramik Beyaz ve Seramik Siyah olmak üzere iki renk seçeneğine sahip.

iPhone X'in özellikleri

Açıkçası tasarımcı, kablosuz şarj da dahil olmak üzere 10'uncu yıldönümü kutlanacak iPhone'da mevcut olabilecek birkaç yeni özellik ortaya koymuş durumda. Ayrıca konsept aslında ilginç gibi görünen bir özelliği ortaya çıkarıyor: farklı hareketleri destekleyecek, kullanıcıların belirli görevleri gerçekleştirmesini kolaylaştıran dokunmaya duyarlı bir alt çerçeve. Bu çerçeve 3D Touch desteği de içeriyor olabilir.
Tabii ki, bu sadece tasarımcının hayal gücünü yansıtıyor ve burada sunulan hiçbir şeyi yeni iPhone'da göremeyebiliriz. Ancak bu konsept, bir kez daha iPhone'da daha büyük değişikliklerin yapılması gerektiğini ortaya koymuş durumda. Kesinlikle Apple'ın gelecek sene bu özelliklerden çoğunu sunması gerekiyor. Tasarımcı Imran Taylor'un iPhone X konseptini aşağıda yer alan video ve galeri aracılığıyla daha da yakından inceleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24269 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
konsept, iphone 8 ve
4 etiket daha tasarım yenilik iphone x Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim