Anlık Bildirim

2019 iPhone modellerinde çentik küçültülebilir

Teknloji devi Apple'ın 2018 iPhone'larında da devam ettirdiği çentikli ekran tasarımının 2019 yılında daha da küçültüleceği belirtiliyor. Konunun detayları haberimizde.
Geçtiğimiz yıl iPhone X piyasaya sürüldüğünde birçok kişi cihazın tasarımını eleştirmiş ve çentiği beğenmemişti. Ancak kullanıcıların buna zamanla alışacağını söyleyen üreticilerin uzun vadede haklı çıkacaklarını söylemek oldukça güç. Zira neredeyse tüm akıllı telefon şirketleri çentikli ekran tasarımına geçmiş durumda ve kullanıcılar çentiği hâlâ beğenmiyor. Gelen haberler Apple'ın 2019 model iPhone cihazlardaki çentikleri küçültmeye yönelik çalışmalar yaptığı yönünde.

Geskin: Ekran boyutları da aynı olacak

Çentikten nefret eden iPhone kullanıcıları için sevindirici bu haber Apple ile ilgili sızıntıları doğru çıkan Benjamin Geskin tarafından açıklandı. Geskin'in attığı tweette iPhone modellerinin önümüzdeki yıl daha küçük bir çentikle geleceği belirtiliyor ve bu tweet bir görselle de desteklenmiş.
Geskin ayrıca 2019 iPhone modellerinin bu yıl piyasaya sürülen modellerle aynı ekran boyutlarında olacağını iddia ediyor. Bu da 5.8 inç ve 6.5 inçlik iPhone modelleri bekleyebileceğimiz anlamına geliyor. Önümüzdeki yılı iPhone'ları hakkında spekülasyon yapmak için oldukça erken olsa da en azından çentiklerin küçültülmesinin kuvvetle muhtemel olacağını söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6376 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, çentik ve sızıntı
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim