Anlık Bildirim

AirPods 2 gelecek yıla kaldı

Piyasaya çıktığı günden bu yana başarılı satışlar yapan ve üretildiği bölüme büyük gelirler kazandıran AirPods devam modeline en erken gelecek yıl kavuşabilecek.

Apple’ın kablosuz aksesuar sınıfında yüksek fiyatına rağmen büyük başarı yakaladığı AirPods kulaklık seti firmayı memnun etmeye devam ediyor. Bu bakımdan şimdilik bir güncelleme düşünülmüyor.

AirPods 2 özellikleri ve fiyatı

Yapılan analizlere göre bu yıl içerisinde toplam 30 milyon AirPods kulaklığının satılması bekleniyor. Kablosuz bir aksesuar için oldukça yüksek bu rakam nedeniyle Apple bir süre beklemeye karar verdi.

AirPods 2 modelinin en erken gelecek yıl itibariyle piyasada olması bekleniyor. Geçen süre zarfında Apple kulaklıklarını daha da geliştirecek. Özellikle yonga tarafında yüzde 70 oranında daha iyi performans ve yüzde 50 oranında daha iyi enerji verimliliği sağlayan W2 yer alacak.

Çok daha iyi bir donanıma sahip olacak AirPods 2 modelinde gürültü engelleme özelliğinin de ön plana çıkması bekleniyor. Böylece ilk nesil AirPods üzerine çok daha fazla yenilik eklenmiş olacak. Ayrıca Hey Siri komutuyla akıllı asistanın uyandırılacağı da belirtiliyor.

Net olarak AirPods 2 için bir tarih verilmiyor ancak Apple’ın bahar aylarında veya WWDC 2019 konferansında bir tanıtım yapması bekleniyor. Bu yılın ikinci yarısında ise ilk nesil AirPods için muhtemel bir fiyat indirimi de gündemde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3728 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, airpods ve airpods 2
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim