Anlık Bildirim

Apple, 2018 model iPhone'ların parça siparişini %20 azalttı

Endüstriye yakın kaynaklar, Apple'ın 2018 yılında piyasaya sürmesi beklenen üç yeni iPhone modeli için tedarikçi siparişlerini %20 düşürdüğünü açıkladı. Önemli gelişmenin detayları haberimizde.
ABD'li dev teknoloji şirketi Apple'ın, 2018 yılında piyasaya süreceği üç yeni iPhone modeli için, tedarikçilerinden parça siparişlerini %20 oranında azalttığı belirtildi. Geçtiğimiz yıl iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için 100 milyon üretim yapan Apple'ın 2018 yılında bu sayıyı 80 milyona çekeceği ifade ediliyor.
Apple'ın bu yıl üç yeni iPhone modelini tanıtacağı artık kesinleşti diyebiliriz. Bunlardan birinin diğerlerinden daha yüksek oranda satması ve şirketin beklediği süper döngüye katkıda bulunması planlanıyor. Yeni ürün serisi iPhone X'a doğrudan bir halef olacak 5.8 inçlik bir model ve 6.5 inçlik daha büyük ekranlı bir iPhone içerirken, her iki cihazın da OLED panel ve iPhone X'a benzer özelliklerle geleceği belirtiliyor.

Uygun fiyatlı iPhone'un özellikleri kısıtlanacak

Cupertino merkezli şirket aynı zamanda 6.1 inç LCD panelli daha uygun bir iPhone modeli üzerinde de çalışıyor. Apple'ın 2018 yılının en çok satan iPhone modelini yapmak için maliyet düşürücü önlemlere yöneldiği ve bunun da fiyatlara yansıyacağı gelen haberler arasında.
Örneğin düşük fiyatlı modelin çift kamera ve 3D Touch özelliği olmadan gelmesi beklenirken, bunların yerine Face ID ve uçtan uca ekran gibi yeni nesil özlelliklere sahip olacağı düşünülüyor. Zira Apple, bu modelin 2018'de çıkacak tüm iPhone modellerinin satışının yarısını oluşturmasını hedeflemiş durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim