Anlık Bildirim

Apple, 2018 yılında iPhone SE 2 modelini piyasaya sunmayı planlıyor

Apple'ın sevilen modeli iPhone SE'nin yeni neslinin 2018 yılının ilk çeyreğinde duyurulacağı söyleniyor. Konuya ilişkin detaylar için sizi haberimize davet ediyoruz.
Economic Daily News'e göre Apple, 2018 yılının ilk yarısında ikinci nesil iPhone SE'yi piyasaya sürecek. Raporlarda iPhone SE 2'nin Tayvanlı üretici Wistron tarafından üretileceği söyleniyor. Hatırlayacağınız üzere Apple, iPhone SE modelinin üretimini 2017 yılında Wistron'ın Hindistan'daki fabrikasına kaydırmıştı. Yeni modelin 2018 yılının ilk çeyreğinde duyurulması bekleniyor.
Apple, 21 Mart 2016'da düzenlemiş olduğu bir etkinlikte iPhone SE modelini tanıtmıştı. Cihazın teknik özelliklerini kısaca hatırlayacak olursak, 4 inç boyutundaki iPhone SE; işlemci olarak iPhone 6S'te kullanılan Apple A9 çipini kullanıyordu. 2 GB RAM ile birlikte gelen cihaz için 4 inç'lik mini bir iPhone 6S tabirini kullanmak hiç de yanlış olmaz zira Apple, sevilen modeli iPhone 5S'in kasasına iPhone 6S ile hemen hemen aynı özellikleri sığdırarak iPhone SE modelini oluşturmuştu.
Hintli web sitesi Tekz24, daha önce yeni nesil iPhone SE'nin 2GB RAM ile beraber iPhone 7 serisinde kullanılan A10 Fusion işlemciyle güçlendirileceğini bildirmişti. Cihazın kamera özelliklerinin ise arka tarafta 12 MP, ön tarafta ise 5MP çözünürlüğünde olacağı söylenmişti. 32 ve 128 GB'lık varyantlarla piyasaya sunulması beklenen iPhone SE 2 modeline 1,700 mAh büyüklüğünde bir bataryanın eşlik edeceği de söyleniyor.
Çıktığı ilk günden beri büyük ilgi gören iPhone SE, şu an ülkemizde 2.149 TL fiyat bandında satışı devam etmekte. Giderek artan telefon ücretleri baz alındığı takdirde iPhone SE; kullanıcılar için güzel bir alternatif oluşturmakta. Hem küçük ekranı ve yüksek performansıyla hem de diğer iPhone modellerine göre daha uygun fiyatıyla dikkat çeken iPhone SE modelinin ikinci neslinin de aynı rağbeti görmesi bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6035 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone se, iphone se 2 ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim