Anlık Bildirim

Apple, 2018'in ilk iPhone'unu Mayıs ayında piyasaya sürebilir

Apple'ın yeni iPhone modelleri üzerindeki çalışmaları bir süredir konuşuluyor. Ancak ortaya çıkan raporlara göre Apple, Mayıs ayında yılın ilk iPhone modeli olan iPhone SE 2'yi piyasaya sürebilir.
Apple'ın üç farklı iPhone modeli üzerinde çalıştığı bir süredir konuşuluyordu. Bu cihazlardan ikisi Eylül ayında lanse edilecek olan üst seviye iPhone modelleri olurken bir diğerinin ise Mayıs ayı içerisinde piyasaya sürülecek olan iPhone SE 2 olması bekleniyor.
Eğer ki raporlar doğruysa Apple, Mayıs ayı itibariyle iPhone SE'nin yeni nesli olacak olan iPhone SE 2'yi piyasaya sürecek.Şimdiye kadar birçok sızıntısı gerçekleştirilen iPhone SE 2'nin fiziksel olarak iPhone SE'ye oldukça benzeyeceği konuşulurken daha güçlü donanım bileşenleriyle geleceği ön görülüyor.
Apple, 2018'in ilk iPhone'unu Mayıs ayında piyasaya sürebilir
 
4 inç boyutunda IPS bir ekran ile bizleri karşılaması beklenen modelin diğer iPhone modellerinde olduğu gibi LCD panel ile birlikte geleceği kuvvetle muhtemel. iPhone 7 serisinde kullanılan A10 Fusion çipinden gücünü alacak olan ikinci jenerasyon iPhone SE, 2 GB sistem belleğiyle birlikte gelecek. Kısaca A10 Fusion'un teknik detaylarını hatırlayacak olursak, TSMC’nin 16 nm üretim mimarisine sahip olan A10 Fusion işlemcisi, toplamda dört adet çekirdeğe ev sahipliği yapıyor. 2.34 Ghz frekans hızına ulaşabilen işlemciye 6 çekirdekli PowerVR Rogue mimarisine dayalı bir GPU eşlik ediyor. Depolama kısmında ise minimum 32 GB depolama kapasitesi ile geleceği söylenen modelin 128 GB seviyesine kadar farklı seçeneklerde depolama kapasitesi sunması bekleniyor.
Selefi iPhone SE'den daha gelişmiş bir kameraya ev sahipliği yapacak olan telefonun 1700 mAh batarya ile birlikte geleceği konuşuluyor. Ancak, yeni nesil iPhone’larla birlikte kullanılmaya başlanan Qi kablosuz şarj teknolojisinin de cihaza entegre edileceği iddialar arasında yer alıyor. Kablosuz şarj iddiaları, telefonun arka panelinin yeni nesil iPhone'larda olduğu gibi cam bir yapıya sahip olacağına da işaret ediyor. 
Telefonun fiyatıyla ilgili bir bilgiyse henüz mevcut değil ancak Mart 2016'da tanıtılan iPhone SE'nin, 1999 TL'den başlayan fiyatlarla ülkemizde satışa sunulduğunu hatırlatmakta fayda var. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6017 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone se, iphone se 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim