Anlık Bildirim
Sıradaki Video

Apple AirPods kutu açma ve ilk izlenim videosu

Apple'ın beklenmedik bir hamleyle veya 3.5mm konnektörü olmayan iPhone'dan sonra beklenen bir hamleyle çıkardığı AirPods kulaklıkları kullanıma sunuldu. Kutusunu açıyor, detaylarına yakından bakıyoruz
Apple AirPods yani Apple'ın yeni nesil kablosuz kulaklığı. Sürpriz ürün olarak ya da 3.5mm kulaklık konnektörü çıkartılan iPhone 7 sonrasında beklenilen bir ürün olarak çıkan, hem yüksek fiyatı hem de özellikleriyle sıkça konuşulanAirPods, yaşanan gecikmelerden sonra piyasaya çıktı. Diğer Apple ürünlerinde olduğu gibi şirketin kendi ekosistemi için dizayn edilen kulaklık, W1 çipi ve üzerindeki sensörler yardımıyla kendisine has bazı kullanım kolaylıkları getiriyor.
Kullanılacağı cihazla hızlı bağlantı kurup kolayca eşlenebilen, ikisini de kulağınıza taktığınızda müziği başlatabilen, sadece birini çıkardığınızda otomatik olarak müziği durduran, dokunmatik hassasiyetiyle üzerine çift tıklandığında Siri'yi başlatabilen AirPods'u bu videoda kutusundan çıkarıyor ve detaylarına yakından bakıyoruz.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim