Anlık Bildirim

Apple Music, 38 milyon ücretli abone sayısına ulaştı

Apple yetkilisi Eddy Cue, şirketin popüler müzik dinleme servisinin Şubat ayından bu yana 2 milyon yeni abone kazandığını söyledi. Apple Music'in ücretli abone sayısı 38 milyona ulaşmış durumda.
Apple’ın müzik dinleme servisi, geçtiğimiz Şubat ayından bu yana iki milyonluk abone artışı sağlayarak 38 milyon ücretli aboneye ulaşmayı başardı. Apple'ın İnternet Yazılımları ve Hizmetlerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Eddy Cue, güncel abone sayısını SXSW festivalinde açıkladı.
Kıyaslayacak olursak, sektör lideri Spotify'ın Aralık 2017 itibariyle 71 milyon ücretli abonesi vardı. Amazon Music Unlimited'ın 16 milyon müşterisi bulunurken internet radyosu Pandora'nın toplamda sadece 5.48 milyon abonesi var. Google ise Google Play Müzik hizmeti için ücretli abone sayısını açıklamıyor.

Abone sayısındaki artışın nedeni HomePod olabilir

Bildiğiniz gibi Apple’ın akıllı hoparlörü HomePod, 9 Şubat'ta piyasaya sürüldü. Muhtemelen yeni kullanıcıların bir kısmı Apple Music ile birlikte çalışacak şekilde tasarlanan HomePod için servise abone olmuş durumdalar.
Müzik akış hizmetinin aylık Bireysel aboneliği 13.99 TL'ye sunulurken altı kullanıcıya kadar erişim desteği sunan Aile planının fiyatı 20.99 TL. Öğrencilerin ise bu hizmetten aylık sadece 6.99 TL ödeyerek yararlanmaları mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2665 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple music, spotify ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim