Anlık Bildirim

Apple, Samsung'a 4.3 milyar dolar değerinde OLED ekran siparişi verdi

iPhone’un 10. yılında üstün bir akıllı telefonla karşımıza çıkması beklenen Apple, mobil cephede en büyük rakibi olan Samsung’a 4.3 milyar dolar değerinde OLED ekran siparişi verdi.
iPhone 7 ile "yenilik" açısından tam anlamıyla beklentileri karşılayamayan Apple’ın 10. yıla özel sıra dışı bir telefon piyasaya süreceği uzun süredir kulislerde konuşuluyor. Kablosuz şarj gibi yeniliklerle birlikte geleceği belirtilen iPhone 8'le ilgili çıkan son bilgi ise donanım cephesindeki değişim hakkında ipucu veriyor.

The Investor’da yer alan rapora göre Apple’ın Samsung’a değeri 4.3 milyar dolar olan 60 milyon adet OLED ekran siparişi verdiği ifade ediliyor. Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz aralık ayında ortaya çıkan bir iddiada 100 milyon ekran siparişinin verildiği söylenmişti. Şirkete yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre toplamda 160 milyona ulaşan OLED ekran talebinin doğru olduğu bildirildi.
Alve.com'da gör Akıllı telefonlarda sıcak fırsatlar!
Ufak bir hesaplamayla sipariş edilen ekranların tanesinin 71 dolar seviyelerinde, iPhone 7'de kullanılan ekranların maliyetinin ise yaklaşık 40 dolar olduğuna dikkat çekiliyor. Özetle yaşanan 31 dolarlık bu artışın iPhone 8'in 1000 doların üzerinde olacağı iddialarını destekliği belirtiliyor. Rapordaki detaylara bakılırsa Apple’ın ilk aşama için Samsung’la anlaştığı fakat talepler doğrultusunda Japon üretici Sharp ile OLED paneller konusunda masaya oturabileceği dile getiriliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4555 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, iphone 8 ve
3 etiket daha sipariş oled ekran Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim