Anlık Bildirim

Apple, Samsung'un ana vatanında Apple Store açıyor

Apple, Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un evinde Apple Store inşasına başladı. Kore'deki ilk Apple Store olacak Seul'deki mağazanın yıl sonun kadar tamamlanması bekleniyor.
Apple Kore, Samsung'un ana vatanı Güney Kore'deki ilk Apple Store için iş ilanları yayınladı. Görünen o ki, şirket Güney Kore Seul'de açılacak yeni mağazası için 15 farklı pozisyonda çalışmak üzere personel arıyor.
Yerel haber ajansları, yeni Apple Store inşaatının Seul'un güney bölgesinde başladığını söylüyor. Mağazanın yıl sonuna kadar açılması bekleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Apple Kore "Dünyadaki ekonomik merkezlerden biri olan, telekomünikasyon ve teknoloji lideri Kore'deki ilk Apple Store'umuzu açacak olmaktan heyecanlıyız. Şimdi Seul'deki müşterilerimize dünya genelindeki Apple müşterileri tarafından sevilen hizmet, eğitim ve eğlenceyi sunacak takım arkadaşları arıyoruz." dedi.

Apple, Apple Store'da Genius Bar açmayı planlıyor

Apple, Genius Barlar'da görev alıp ürünlerle ilgili müşterilere yardımcı olacak Genius'ları da işe alıyor. Şu anda Apple, Kore'deki partnerleri vasıtasıyla müşterilere hizmet sunuyor ancak bir Genius Bar oluşturulması şirketin konuyu kendi eline almasını sağlayacak.
Kore'deki Apple Store, biri giriş katı olmak üzere iki kattan oluşacak ve yapımının Kasım ayında sona ereceği düşünülüyor. Apple'ın yaptığı tek uluslararası hareket bu değil, son raporlar şirketin Hindistan'da iPhone üretimine başlamayı planladığını gösteriyor.
Güney Kore'de bir mağaza açmak Apple ve Koreli telefon üreticisi Samsung arasındaki rekabeti kesinlikle kızıştıracaktır. İki şirket, birinci sınıf akıllı telefon pazarında birbirlerine karşı yarışıyor ve son dönemde Apple, Samsung'un Galaxy Note 7 başarısızlığından sonra daha fazla müşteri çekiyor.
Apple, Samsung'un ana vatanında Apple Store açıyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11211 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, apple store ve
3 etiket daha güney kore seul Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim