Anlık Bildirim

Apple bu ay sonunda bazı eski cihazların fişini çekiyor

Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefonların satışa sunulmasıyla birlikte eskiyen ve modası geçen bazı cihazlara artık parça ve tamir desteğinin verilmeyeceğini açıkladı.
Apple bu ay sonunda bazı eski cihazların fişini çekiyor
 
Piyasaya sürülen her yeni cihazdan sonra düzenli aralıklarla bazı eski ürünlerine teknik destek vermeyi kesen teknoloji devi, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin tanıtılmasıyla birlikte bir zamanlar oldukça popüler olan iki cihazın daha fişinin çekileceğini duyurdu.
Japonya merkezli yayın yapan Macotakara sitesinin haberine göre bu ayın sonunda, yani 31 Ekim tarihi itibariyle yaklaşık 6 yıl önce satışa çıkan iPhone 4 ve 13 inç MacBook Air’a (2010 late) teknik destek verilmeyeceği belirtiliyor. Kararın önümüzdeki ay başında uygulamaya konulmasıyla artık ilgili cihazlara sahip kullanıcılar parça ve tamir işlemleri için resmi mağazalardan destek alamayacaklar.
Her 5 senede bir hizmet ve destek güncellemesi yapan Cupertinolu şirket, 31 Ekim’den sonra ek olarak 3. nesil AirPort ve 2. nesil Time Capsule’e de parça veya tamir hizmeti sunmayacak. Dilerseniz Apple’ın satıştan kaldırılan ve destek verilmeyen tüm cihazlarının listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12201 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, iPhone 4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim