Anlık Bildirim

Apple çalışanları yeni merkezin cam duvarlarına çarparak yaralanıyor

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında açılan ve yapımına 5 milyar dolar harcanan Apple'ın yeni kampüsü, çalışanlar için kabusa dönüşmüş durumda. Nedeni ise bu devasa yapının camdan duvar ve kapıları!
Tasarım ve mimarinin mükemmel bir örneği olarak değerlendirilen Apple'ın yeni genel merkezi Apple Park'tan ilginç haberler geliyor. Uzay gemisi şeklindeki merkezin duvar ve kapıları tamamen camdan oluşuyor. Bu da çalışanların sık sık cam duvar ve kapılara çarparak yaralanmalarına sebebiyet veriyor.

Apple Park'ta neler oluyor?

Durum o kadar vahim bir boyutta ki, gelen haberler Apple'ın iki çalışanının ciddi şekilde yaralandığı ve acil servis müdahalesine başvurulduğu yönünde. Şirket çalışanları cam duvar ve kapılara post-itler yapıştırarak kazaların önüne geçmeye çalışsalar da, şirket yönetimi binanın tasarımının bozulduğu gerekçesiyle bu not kağıtlarını kaldırdı.
Yapımına milyarlarca dolar harcanan böylesine devasa bir yapının, bu şekilde haberlere konu olması Apple yönetiminin canını fazlasıyla sıkmış durumda. Sorunun çözümü için nasıl bir yol izleneceği ise merak konusu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9857 kez okundu.
35 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tasarım, mimari ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim