Anlık Bildirim

Apple, "en yenilikçi şirketler" listesinde ilk sıradan 17. sıraya düştü

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü yeni iPhone modellerinde beklediği başarıyı yakalayamayan teknoloji devi Apple, en yenilikçi şirketler listesinde de 17. sıraya geriledi.
Apple'ın son dönemde gerek iPhone satışları gerekse de şirket adına açılan patent ihlali davalarıyla bir hayli sıkıntılı bir süreçten geçtiğini söylememiz mümkün. Şirket açısından zor olan bu döneme bir de "en yenilikçi şirketler" listesindeki büyük düşüş de eklendi.

Apple bu yıl çığır açamadı

Şirket geçtiğimiz Fast Company'nin açıkladığı yılın en yenilikçi şirketleri listesinde, iPhone X, AirPods ve artırılmış gerçeklik ürünleri dolayısıyla ilk sıraya yerleşmeyi başarmıştı. Ancak Apple bu yıl açıklanan listede yerini Çin'li bir mobil uygulama geliştiricisine kaptırdı.
Fast Company kıdemli editörü Amy Farley konuyla ilgili olarak: "Apple yeni cihazlarıyla teknoloji dünyasında bir çığır açamadı ve donanım satışları da durgun." ifadelerini kullanırken bu durumun Apple'ın Çin pazarında karşılaştığı sorunların bir sonucu olduğunu belirtti. Apple listede 17. sıraya gerilerken ilk sırayı ise Meituan Dianping adlı şirket aldı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10704 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, fast company ve tim cook
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim