Anlık Bildirim

Apple, iPhone 5se ve iPad Air 3 için ön sipariş toplamayacak

Apple'a yakınlığı ile bilinen 9to5mac şirketin Mart etkinliği ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. 15 Martta yapılacak etkinlik sonrasında cihazlar aynı hafta içerisinde satışa sunulacak.
Apple'ın Mart etkinliğine sayılı günler kala sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Şirkete yakınlığı ile bilinen kaynaklardan 9to5mac 15 Martta düzenlenecek etkinlik ve tanıtılacak cihazlar hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Habere göre Apple 15 Mart tarihinde 4 inç ekran boyutuna sahip iPhone 5se modelini ve iPad Air'in 3. jenerasyonunu resmiyete kavuşturacak. Bu etkinliği önemli kılan şey ise cihazların ön siparişe açılmadan satışa sunulacak olması. Genellikle tanıtımın ardından 1-2 hafta ön siparişleri toplayan şirket bu kez direk satış planlıyor. Bu stratejinin olumlu geri dönüş alması halinde Apple'ın ön siparişlerden tamamen vazgeçeceği de iddialar arasında.
İddiaya göre 15 Marttaki duyurunun ardından 18 Martta ürünler ABD pazarında raflardaki yerini almış olacak. ABD'de erken satış diğer ülkelerde de benzer bir durumu tetikleyecektir, bu durumda 4 inçlik yeni iPhone modelinin ve iPad Air 3'ün ülkemizde de tahmin edilenden daha erken satışa sunulacağını söyleyebiliriz. 
Makalede ayrıca Apple Watch için de bir güncelleme geleceği iddia edilmiş. Akıllı saatin farklı tasarım ve kayış seçenekleriyle yenilenmesi bekleniyor, diğer yandan saatin işletim sistemi WatchOS'da etkinlik gününde güncellenecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim