Anlık Bildirim

Apple iPhone XR modeli ön siparişe başladı

LCD ekranıyla daha düşük bir maliyete sahip olan Apple iPhone XR modeli ön siparişe başladı. İlk dalga ülkelerde başlayan ön siparişler yıl sonuna kadar yayılacak.

Yeni iPhone ailesi içerisinde en ucuz model olarak gösterilen iPhone XR bilindiği üzere tanıtımdan hemen sonra piyasaya çıkmadı ve yaklaşık bir aylık zaman dilimi gösterilmişti. Bugün itibariyle telefon ön siparişe başladı.

iPhone XR fiyatı

6.1 inçlik LCD ekrana sahip olan iPhone XR modeli Apple A12 Bionic yonga setinden gücünü alıyor. TrueDepth kamera, IP67 sertifikası, Face ID gibi pek çok özelliğini iPhone XS serisinden miras alan iPhone XR modeli ekranı ve 3GB RAM kapasitesi ile maliyeti biraz daha düşürüyor.

64GB kapasiteli iPhone XR için istenen fiyat 749$. 128GB kapasiteli versiyon 799$ iken 256GB kapasiteli versiyon ise 900$ seviyesine kadar çıkıyor. Ön siparişler 26 Ekim itibariyle sevkiyata başlayacak.

Ön siparişler şimdilik ilk dalga ülkeler için geçerli. Ülkemizde iPhone XR için herhangi bir ön sipariş hareketliliği bulunmuyor. Muhtemelen Kasım veya Aralık ayı içerisinde satışlar açılacaktır. Fiyat bakımından ise 5000TL civarı veya üzeri bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9316 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone xr
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim