Anlık Bildirim

Apple'ın 2019 model iPhone'ları tasarım olarak aynı olacak

Analist Anne Lee, şirket CEO'su Tim Cook'un düşüncelerini destekleyecek bir rapor yayınladı. Rapora göre önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan 2019 model iPhone'lar tasarım olarak aynı kalacak.
Apple markasına yakın olan kullanıcılar iPhone 8'in iPhone 7'ye, iPhone 6s'in de iPhone 6'ya tasarım olarak benzerliklerini çok iyi hatırlayacaktır. Teknoloji devi Apple ile ilgili geniş bir rapor hazırlayan Nomura analisti Anne Lee, 2019 yılında piyasaya sürülmesi beklenen yeni iPhone modellerinin de, 2018 model iPhone'lardan farklı olmayacağını belirtiyor.

Çentik biraz küçülecek

Yayınlanan yeni rapor, iPhone'lara yeni bir görsel düzenlemenin gerekmediğini ifade eden Apple CEO'su Tim Cook'un sözleriyle paralellik gösteriyor. Zira Apple'ın bir sonraki iPhone X modelinin mevcut iPhone Xs ile neredeyse aynı bir tasarımda olacağının belirtildiği raporda, diğer modellerinde aynı tasarımla sunulacağı ifade ediliyor.
Apple'ın önümüzdeki yıl aynı üç iPhone'u, 5.8 inçlik model ve 6.1 inçlik bir LCD varyantı ile piyasaya sürmesi bekleniyor. Tasarım olarak hiçbir şeyin değişmeyeceği belirtilirken, mevcut tasarımdan farklı olarak çok da küçülmeyen bir çentikle gelecekleri belirtilmiş. Apple cephesinde gelecek yılın planları bu şekildeyken, rakipleri Samsung ve Huawei ekrana gömülü kamera ve parmak izi sensörleri üzerinde çalışmalarına devam ediyorlar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7470 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tasarım, iphone x ve
3 etiket daha iphone xs çentik Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim