Anlık Bildirim

Apple yeni mağazasını Antalya'da mı açacak?

Dünyanın farklı şehirlerinde birçok mağazaya sahip olan Apple, web sitesinde fark ettiğimiz bu detaya göre Türkiye’deki yeni mağazasını yakında Antalya’da açabilir.
Hatırlayacağınız gibi kısa süre önce App Store’daki uygulama ve oyunların fiyatlarını yüzde 30 arttıran Apple, hemen ardından ülkemizde yeni kur zamlarını hayata geçirdi. Yüzde 16 oranındaki artışla birlikte iPhone 6s (32 GB) 450 TL zamlanarak 3.199 TL’ye, iPhone 7 (32 gb) ise 550 TL zamlanarak 3.250 TL’den 3.799 TL'ye yükseldi.
Özellikle son iki aylık dönemde sarsıntılı günler geçiren döviz kurundaki dalgalanmanın etkisiyle gelen zamlar MacBook, AirPods ve iMac gibi diğer Apple cihazlarına da büyük oranda yansıdı. Fiyatlardaki bu sıçrama halen sıcaklığını korurken Apple’ın Türkiye’de yeni mağazası için düğmeye bastığına dair önemli ipuçları ortaya çıktı.

Apple bugün Türkiye için 15 yeni iş ilanı yayınladı

Cupertinolu şirketin web sitesinde yer alan kariyer sayfasında "Türkiye" filtrelemesi yapıldığı zaman artık -İstanbul'un yanı sıra- Antalya da otomatik olarak ekranda beliriyor. İstanbul’da Zorlu Center ve Akasya AVM’de birer mağazası yer alan Apple’ın Antalya’da yeni mağaza açacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yok ancak elde edilen bilgiler bu duruma işaret ediyor.
Bugün sitede mağaza müdürü, kurumsal müşteri müdürü, pazar lideri, uzman, müdür, hizmet uzmanı ve kıdemli müdür gibi toplam 15 farklı pozisyon için ilan açtığı görülen teknoloji devinin "muhtelif" ifadesini kullanması da Antalya düşüncesini biraz daha güçlendiriyor. Mağazalarında ürün satışı ve tamir konusunda destek sağlayan Apple'ın ilanlarına dilerseniz buradaki sayfadan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7577 kez okundu.
47 kişi, toplam 49 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
istanbul, apple store ve
3 etiket daha apple mağaza antalya Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim