Anlık Bildirim

Apple'ın A11 Bionic çipi, tüm rakiplerini geride bırakıyor

60fps'de 4K video kaydı yapabilen A11 Bionic çipe sahip iPhone 8, Geekbech testinde kendine en üst sıradan yer ayırıyor. 3 yılda geliştirilen A11 Bionic yonga setinin Geekbench sonuçları haberimizde.
Apple yeni iPhone modellerinde A11 Bionic çipe yer veriyor. Apple'ın yeni çipi performans testlerinde rakiplerinin oldukça yukarısında yer alıyor.
10 nm üretim sürecinden geçen A11 Bionic çip, yine 10 nm üretim sürecinden geçen Qualcomm Snapdragon 835'i ve Samsung'un kendi üretimi olan Exynos 8895'i geride bırakıyor. Yapay zeka işlemcisine de sahip A11 Bionic, tek çekirdek skorunda 4195 puan alarak en yakın rakibi Exynos 8895'ten 2.1 kat daha yüksek puan almayı başarıyor. A11'in çoklu çekirdek skoru ise 10.005 olarak karşımıza çıkıyor. Bu skor, ezeli rakip Exynos 8895'ten 1.5 kat daha fazla
 
Apple'ın A11 Bionic çipi, tüm rakiplerini geride bırakıyor
 
Skor tablosuna baktığımız zaman ise iPhone 8'in ağabeyleri iPhone 8 Plus ve iPhone X'ten daha yüksek skorlar elde ettiğini görüyoruz. Bunun sebebi ise iPhone 8'in daha küçük bir ekrana sahip olmasından kaynaklanıyor. Daha küçük olan bu ekran haliyle işlemciyi daha az yoruyor ve ağabeylerinden biraz daha fazla performans sergiliyor.
Yeni iPhone modellerinin Geekbench skorlarını ve diğer rakiplerin almış olduğu skorları galerimizdeki tablodan görüntüleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7445 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 8, geekbenck ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim