Anlık Bildirim

Apple’ın görkemli tarihi 300$’lık bu kitapta

Ürünlerinde belirli bir kaliteyi ve fiyat seviyesini korumayı strateji haline getiren Apple, yeni kitabında da bunu uyguluyor. Steve Jobs’un anısına çıkarılan kitap çok konuşulacak.

Teknoloji dünyasına sunduğu yenilikler ile çığır açan ve pek çok devrime öncülük yapan Apple’ın ürünleri bir fotoğraf kitabında toplanıyor. Firmanın 20 yılını resmettiği Designed by Apple in California adındaki kitap en az ürünleri kadar pahalı olacak.

Beyaz Arka Plan Üzerine Kaliteli Görseller

Efsane Steve Jobs’un anısına hazırlanan fotoğraf kitabı, ünlü fotoğrafçı Andrew Zuckerman tarafından çekilen 450 görselden oluşuyor. Beyaz kapak üzerine Apple logosu işlenen kitap, 1998 yılındaki Mac bilgisayarlardan geçen yıl ki Apple Pencil kalemine kadar devam eden ürünleri barındırıyor.

Teknoloji tarihine meraklı olanlar, beyaz arka plan üzerine yüksek kaliteli görseller sayesinde bir devrin geçişine şahit olacaklar. Şimdi belki pek çoğunu hatırlamadığımız Apple ürünleri bu sayede tekrar canlanmış olacaklar.

Dünya çapında fiziksel ve sanal mağazalarda 16 Kasım itibariyle satışa çıkacak olan kitap iki versiyondan oluşuyor. Büyük boyutlu olan versiyon için 300$ fiyat etiketi belirlenmiş. Küçük boyutlu olan ise 200$ seviyesinde. Ülkemizde ne tür vergiler uygulanır bilmiyoruz ancak 1000TL sınırını rahatça geçeceğini söyleyebiliriz. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3916 kez okundu.
48 kişi, toplam 49 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
steve jobs, designed by apple in california ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim