Anlık Bildirim

Apple'ın iPhone lansmanı Twitter'dan ilk kez yayınlanacak

Teknoloji dünyasının heyecanla beklediği ve Apple'ın yeni iPhone modellerini tanıtacağı etkinlik bu akşam saat 20:00'da başlayacak ve Twitter'dan ilk kez yayınlanan Apple etkinliği olacak.
Aylardır büyük bir merak ve heyecanla beklenen Apple'ın yeni iPhone'larını tanıtacağı etkinlik bu akşam Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak. Tüm teknoloji dünyasının kilitleneceği bu etkinliğin yıllar sonra ilk kez Twitter'da canlı olarak yayınlanacağı açıklandı.

Etkinlik saat 20:00'da başlayacak

Apple'ın "Gather Round" adlı medya etkinliği Twitter'dan canlı olarak yayınlanacak ve bu Apple tarihinde sosyal medyadan yayınlanan ilk lansman olma özelliği taşıyacak. Apple'ın kısa bir süre önce Twitter'dan duyurduğu bu haber, şirketin Twitter sayfasında yer almıyor. Aslına bakarsanız Apple'ın Twitter sayfasında hiçbir gönderi yer almıyor ve şirket ilginç bir şekilde ücretli gönderilerle kullanıcılara ulaşmayı tercih ediyor. 

Uzun bir süredir Apple etkinliklerini izlemenin çok fazla bir alternatifi yoktu. Ancak şirket görünüşe bakılırsa canlı yayın akışlarını genişletmeye kararlı. Twitter'da başlayacak olan bu yayınların zamanla YouTube ve Facebook gibi diğer platformlara da yansıması bekleniyor. Cupertino merkezli şirketin bu akşam 5,8 inç ve 6,5 inç OLED ekranlı iPhone Xs cep telefonu ve 6.1 inçlik LCD ekranlı bir iPhone modeli olmak üzere üç yeni akıllı telefonu piyasaya sürmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim