Anlık Bildirim

Apple'ın iPhone lansmanında açıklamadığı dört konu

Kaliforniya merkezli teknoloji devi Apple'ın geçtiğimiz hafta yaptığı iPhone lansmanının yankıları sürerken, şirketin hiçbir şekilde bahsetmediği dört konuyu sizler için derledik.
Apple'ın 12 Eylül'de düzenlediği ve yeni iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR ve Apple Watch Series 4'ün tanıtıldığı lansman etkinliğini geride kaldı. Ancak etkinlik boyunca Apple'ın hiç bir şekilde bahsetmediği dört konu vardı. İsterseniz lafı fazla uzatmadan Apple'ın konusunu bile açamadığı bu dört şeyden bahsedelim.

AirPower

Apple'ın geçtiğimiz yıl duyurduğu kablosuz şarj istasyonu AirPower'ın bir yılı aşkın bir süredir neden satışa sunulmadığı büyük bir soru işareti. Zira, iPhone ve Apple Watch akıllı saatleri kablosuz olarak şarj edebilme özelliğine sahip olan AirPower'ın yeni iPhone'larla beraber piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Fakat lansmanda AirPower'ın esamesi bile okunmadı diyebiliriz. Konuyla ilgili hiçbir fikrimiz yok.

Yuvarlak ekranlı Apple Watch

Apple'ın yuvarlak ekranlı bir Apple Watch üzerinde çalıştığı ve hatta patentini bile aldığını haber yapmıştık.  Ayrıca lansmana "Gather round" adının verilmesinin bile buna bir gönderme olduğu düşünülüyordu ancak beklenen olmadı. Apple Watch 4 sadece dikdörtgen bir ekranla piyasaya sunuldu ve birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı.

iPhone SE 2

Apple 2016'nın Mart ayında 4 inç ekrana sahip olan iPhone SE adında küçük bir akıllı telefon piyasaya sürdü. Çıktığı günden bu yana oldukça rağbet gören bu cihazın iPhone SE 2 olarak yenilenmiş bir versiyonunun tanıtılması bekleniyordu. Cihazın resimlerinden videolarına kadar türlü sızıntılar ortaya döküldü ama Apple lansmanında iPhone SE 2 ile ilgili bir gelişme olmadı. Çok sevilen bu model artık piyasaya sürülmeyecek gibi görünüyor.

Lightning - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü

Apple'ın iPhone lansmanında açıklamadığı dört konu
 
Apple, iPhone XR, iPhone Xs ve iPhone Xs Max modelleri ile birlikte artık cihazların kutusuna Lightning - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü eklemeyi sonlandırdı. Bu da kablolu kulaklıkların kullanılmasını zor bir hale getiriyor. Eğer yok ben klasik kablolu kulaklığımı kullanacağım derseniz 79,00 TL ödeyerek bu dönüştürücü adaptörü satın almanız gerekiyor. Ayrıca bu durum sadece yeni iPhone modelleri için değil, artık iPhone 7, 8 ve X modelleri için de geçerli olduğunu belirtelim. Apple'ın neden böyle bir karar aldığı ise yine lansmanda konuşulmayan önemli bir ayrıntıydı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6329 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, lansman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim