Anlık Bildirim

Beymen 2017 İlkbahar/Yaz filmi iPhone 7 Plus ile çekildi

Teknoloji ve modanın giderek artan dayanışmasına şahit olduğumuz bu günlerde başarılı Türk fotoğrafçı Koray Birand’ın tamamını iPhone 7 Plus ile çektiği Beymen Club 2017 İlkbahar/Yaz filmi karşınızda

Apple’ın iPhone modellerinde kamera özelliklerini geliştirmesi modacıların gözünden kaçmıyor. Bugüne kadar pek çok katalog veya tanıtım filmlerinin iPhone kamerası ile çekildiğini gördük. Şimdi sıra Beymen Club filmlerinde.

Koray Birand tercihi

Beymen’in Beymen Club 2017 İlkbahar/Yaz adındaki tanıtım filmini, başarılı Türk fotoğrafçı Koray Birand tamamen iPhone 7 Plus modeli kullanarak çekti. Koray Birand’ın yönetmenliğindeki kampanyada İngiliz model Sam Rollinson’a Brezilyalı Alexandre Cunha ve Edward Wilding eşlik etti.

Bu film, hiçbir ek lens kullanmadan sadece iPhone’un kendi Kamera uygulaması ve AppStore’da bulunan FiLMiC Pro uygulamasıyla çekildi. Aksesuar olarak Dji Osmo Mobile ve Dji Osmo kullanıldı.

Artık pek çok yönetmen ve görüntü yönetmeni çalışmalarını sektörde geleneksel olarak kullanılan büyük ve pahalı kamera ekipmanları yerine iPhone’la kaydetmeyi tercih ediyor. Bunun en büyük sebepleri arasında çekimlerin hızlıca yapım aşamasına geçebilmesi, etkileyici renk doygunluğu, video kaydetme esnekliği, 4K video, çok hızlı netleme yapabilme, geniş üçüncü taraf uygulama desteği sayılabilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5766 kez okundu.
30 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 7 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim