Anlık Bildirim

Bu kez iPhone Lite ve iPhone 5 yanyana

Bu kez iPhone Lite ve iPhone 5 yanyana

 Gün geçmiyor ki Apple'ın bu yıl piyasaya süreceği iddia edilen iPhone Lite modeli ile ilgili yeni bir görsel internete sızmasın. Son olarak farklı renklerde arka kasa görselleri internete sızarken, bu kez iPhone Lite ve iPhone 5 karşılaştırması yapıldı.

Apple tarafında resmi bir teyit olmasa da kaynaklar bu yeni modelin iPhone Lite olacağı konusunda fikir birliğine varıyor. iPhone Lite ile Apple özellikle gelişmekte olan ülke pazarlarını hedef alıyor. 

Zira Zenvo kod adlı bir versiyonda Samsung üretimi H5P çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, FDD 4G bağlantısı desteği bulunurken, Zagato/Bertone kod adlı diğer versiyon ise H6P işlemci ve Çin pazarına yönelik TDD 4G LTE desteği sunuluyor. Bu bakımdan iPhone Lite modeli ülkeye göre iki versiyon olarak piyasaya sürülecek.

iPhone Lite ile iPhone 5 modelinin yanyana olduğu görselde iPhone Lite modelinin çok az bir miktar daha küçük olduğu görülüyor. Bunun dışında logo ve kamera yerleşimleri aynı. Son dönemlerde Apple'ın, durgunluğa girdiği şeklindeki analizlerin sonucu olarak bir iPhone Lite modeli ile alt seviye pazarda da rekabeti hareketlendirmek planları olduğu belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4501 kez okundu.
75 kişi, toplam 78 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim