Anlık Bildirim

Kırmızı iPhone 7, 128GB iPhone SE ve yeni iPad Pro modelleri mart ayında tanıtılabilir

Apple'ın mart ayında düzenleyeceği etkinlikte yeni iPad Pro modellerinin yanı sıra iPhone 7 ve 7 Plus'ın kırmızı versiyonlarını ve 128 GB'lık iPhone SE'yi de tanıtacağı söyleniyor.
Apple'ın yeni nesil iPad Pro modellerini mart ayında düzenleyeceği etkinlik ile tanıtacağı bir süredir biliniyordu. Amerikalı teknoloji devinin bu etkinlikte 9.7 inç, 10.9 inç ve 12.9 inç boyutlarında üç yeni iPad Pro tanıtacağı konuşuluyordu. Apple ürünleri hakkında güvenilir bir kaynak olarak kabul edilen Japon teknoloji blogu MacOtakara tarafından paylaşılan yeni bilgiler ise, Apple'ın önümüzdeki ay düzenleyeceği etkinlikte beklenenden daha falza ürünün tanıtılacağını gösteriyor.
İlk olarak, MacOtakara'ya göre önümüzdeki ay düzenlenecek Apple etkinliğinde 3 değil 4 yeni iPad Pro modeli tanıtılacak. Daha önce bahsi geçen üç modelin yanı sıra bir de 7.9 inçlik iPad Pro tanıtılacak. Ayrıca yine MacOtakara'nın paylaştığı bilgilere göre daha önce 10.9 inç olarak bahsi geçen model aslında 10.5 inç olacak. Diğer üç iPad Pro mart ayında satışa sunulacak olsa da, uçtan uca ekrana sahip 10.5 inçlik modelin çıkışı için mayıs ayını beklememiz gerekecek.
Önümüzdeki ay düzenlenecek bu büyük etkinlikte tanıtılacak yeni Apple ürünleri tabletler ile sınırlı kalmayacak. Yeni nesil iPad Prolar'ın yanı sıra iPhone 7 ve 7 Plus'ın kırmızı versiyonları ve 128 GB depolama alanına sahip yeni iPhone SE de etkinlik kapsamında görücüye çıkacak. Geçtiğimiz yılın mart ayında piyasaya sürülen iPhone SE bugüne kadar sadece 16 ve 64 GB'lık versiyonlara sahipti.
Apple'ın mart ayında düzenleyeceği bu önemli etkinliğin kesin tarihi şimdilik bilinmese de konu ile ilgili detayların çok yakında paylaşılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6025 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ipad pro, iphone 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim