Anlık Bildirim

Kırmızı iPhone 8 fiyatı ve çıkış tarihi

Apple, Product RED sosyal sorumluluk projesi kapsamında kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ı tanıttı. Ülkemize gecikmeli gelecek kırmızı iPhone 8 fiyatı ve çıkış tarihi:

Kırmızı iPhone 8 fiyatı ve çıkış tarihi Tam Boyutta Gör

Apple, geçtiğimiz gün kırmızı renkli iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini tanıttı. Product RED isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında satılacak bu ürünlerden elde edilecek gelirin bir bölümü HIV/AIDS ile mücadele için The Global Fund’a bağış olarak aktarılıyor. Apple, 2006 yılından beri Product RED projesi altında 160 milyon doları aşkın bağış topladı.

Kırmızı iPhone 8 özellikleri

Kırmızı renkli iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin renk farklılığı dışında diğer iPhone 8 modellerinden bir farkı bulunmuyor. Önceki Product RED iPhone modellerinden farklı olarak kırmızı renkli iPhone 8 ve 8 Plus’ta ön yüzde beyaz çerçeve yerine siyah çerçeve kullanılıyor.

Kırmızı iPhone 8 fiyatı ve çıkış tarihi

Kırmızı iPhone 8 ve 8 Plus modelleri, şuan satışta olan diğer iPhone 8 serisi telefonlar ile aynı fiyata satılacak. Kırmızı iPhone 8 64 GB 4199 TL’ye, kırmızı iPhone 8 Plus 64 GB ise 4799 TL’ye sahiplerini bulacak.

Yurt dışında 10 Nisan tarihinde ön satışa sunulacak 13 Nisan Cuma’dan itibaren teslimine başlanacak. Kırmızı iPhone 8, Türkiye’de Mayıs ayında satışa sunulacak. Hangi gün satışa sunulacağı açıklanmadı.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4448 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 8, kırmızı iphone 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim