Anlık Bildirim

Konsept: Çerçevesiz iPhone SE Plus böyle görünebilir

iPhone X ile iPhone SE tasarımları birleştirilseydi ortaya nasıl bir telefon çıkardı? Alman tasarımcılar bu iki telefonu bir araya getirdi ve iPhone SE Plus'ın konsept tasarımını ortaya koydu.

Konsept: Çerçevesiz iPhone SE Plus böyle görünebilir Tam Boyutta Gör

Yaklaşık iki yıl önce 2016 Mart ayında iPhone SE ile tanışmıştık. iPhone SE, iPhone 5S ile aynı tasarım özelliklerine, iPhone 6S ile de benzer teknik özelliklere sahip.

Apple’ın Eylül ayındaki lansmanında iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X tanıtıldı. Yeni bir iPhone SE modeli göremedik. Tahminler, yeni iPhone SE’nin önümüzdeki Mart ayında iPhone SE Plus adıyla çıkacağı yönünde.

Alman Curved.de sitesi iPhone X ve iPhone SE’nin görüntüsünü harmanladı ve kendi bakış açılarındaki iPhone SE Plus’ın üç boyutlu çizim görüntülerini yayınladı.

iPhone SE ile Aynı Boyutlarda Ama Daha Büyük Ekranlı 

Çizime göre iPhone SE Plus, önceki model ile aynı fiziksel ölçülere sahip ancak ince çerçevelerinden dolayı ekranı 4 inç değil 4.7 inç boyutunda. Tıpkı iPhone X’te olduğu gibi ahize ve ve sensörlerden dolayı ekranın üst bölümünde alan kaybı bulunuyor. Çift arka kameraya yer verilmiş. Bu iki kamera iPhone X’teki gibi dikey değil yatay formda dizilmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8766 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
konsept, galeri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim