Anlık Bildirim

LCD ekranlı iPhone mavi, pembe ve sarı renk seçeneğiyle gelebilir

Teknoloji devi Apple'ın 2018 yılında piyasaya üç yeni iPhone modeli sunacağını duyurmuştuk. Gelen haberlere göre LCD ekrana sahip olacak yeni iPhone mavi, sarı ve pembe renk seçenekleri sunacak.
Kaliforniya merkezli teknoloji şirketi Apple'ın 2018 yılında üç farklı iPhone modelini piyasaya süreceğini duyurmuştuk. Gelen haberlere bakılırsa LCD ekrana sahip olacak yeni iPhone modeli üç farklı renk seçeneği ile gelecek.

2018 iPhone modellerinde çentik olması bekleniyor

Sektörü yakından takip eden StreetInsider'ın raporuna göre, Eylül ayında piyasaya çıkacak olan ve iPhone (2018) olarak adlandırılması beklenen LCD ekranlı modelin mavi, sarı ve pembe renk seçenekleriyle geleceği ifade ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Apple'ın isim konusunda sadeleşmeye gideceğini belirtmiştik. Şirket bu bağlamda, diğer modellere göre daha ucuz fiyat etiketine sahip olacak LCD ekranlı modelin kolayca ayırt edilebilmesini hedefliyor.
Analist Jun Zhang, Apple'ın bu renk konseptini iPhone 5C modelinde uyguladığını ve aynısını bu yıl da yapacağını belirterek: "Apple her yıl üç yeni model piyasaya sürdüğü için, şirket LCD modelinin diğer OLED ekranlı modellerden ayırt edilmesi gerektiğine inanıyor. iPhone'lar son birkaç modelde çok fazla renk seçeneği sunmadı." ifadelerini kullandı. Bu yıl piyasaya sürülecek tüm iPhone modellerinde çentik ve yüz tanıma özelliği olacağı da gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim