Anlık Bildirim

Nasıl yapılır? iPhone'larda LED flaşı bildirim ışığı olarak kullanma

Bir çağrı veya mesaj geldiğinde bazı iPhone modellerinin LED flaşının yanıp söndüğüne şahit olmuşsunuzdur. Bunu nasıl yapıldığını yazımızda bulabilirsiniz.

Android akıllı telefonlarda sıkça kullanılan ve tüketicilerin de tercihleri arasında yer alan bildirim ışığına iPhone modellerinde yer verilmiyor. Peki cevapsız çağrı veya mesajlardan nasıl haberdar olacağız? Apple bunun için LED flaşınızı kullanıyor. 

Genelde Apple'ın bazı engelleri olan kullanıcılar için ayırdığı Erişilebilirlik bölümünde faydalı çözümler de bulmak mümkün. Apple'ın bildirim ışığı olarak LED flaş kullanması aslında işitme engellilere yönelik hazırlanmış bir çözüm. Telefonundan uzak olan ve titreşimi de algılayamayan engelli kullanıcılar LED flaşın tepki vermesi ile gelen çağrı ve mesajlardan haberdar olabiliyor. 

Kullanıcılar Ayarlar menüsündeki Erişilebilirlik sekmesinde Duyma kısmına girdikleri zaman Uyarılar için LED Flaş tercihini aktif hale getirdiklerinde ilgili çözümü kullanıma açmış oluyorlar. Bunun için ekstra bir uygulama yüklemeye de gerek kalmıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim