Anlık Bildirim

OLED ekranlı iPhone ile ilgili yeni bilgiler

Apple’ın gelecek yıl için hazırladığı ve iPhone ailesinin onuncu yılına özel olarak piyasaya çıkacak olan OLED ekranlı modeli hakkında yeni bilgiler var. Detaylar yazımızda.

Gelecek yıl onuncu yaş gününü kutlayacak olan iPhone ailesi için Apple’ın önemli yenilikleri bizi bekliyor olacak. Gelen bilgilere göre firma tüm seriyi yenilemekten ziyade ayrı bir özel versiyon hazırlığında.

Toplamda 3 Model

İlk iddialar standart modelin değişmeyeceğini, Plus modelinin ise önemli yenilikler barındıracağını söylüyordu ancak şimdi durum çok farklı. 4.7 ve 5.5 inçlik modeller serideki yerini koruyor. Yanında ise onuncu yıl için özel bir iPhone versiyonu olacak.

Standart modellerde dış tasarım olarak bazı değişiklikler beklenirken iç tarafta da 10nm sürecinde Apple A11 yonga seti, 3GB LPDDR4 RAM, daha güçlü batarya gibi özellikler yer alacak. Gelecek yıl dikkatleri üzerine çekecek asıl model ise bu özel versiyon olacak.

5.8 inçlik kavisli OLED ekrana sahip akıllı telefonun iPhone 2017 veya iPhone Pro şeklinde bir isimlendirme sunması bekleniyor. Bununla birlikte modelin aktif kullanılabilir alanı 5.1 veya 5.2 inç civarında olacak. Kenar kısımdaki kavisler aktif alanın dışında kabul ediliyor. Böylece boyut küçülüyor. Bazı kaynaklar özel versiyonun 5 inç civarında olacağını iddia ediyordu. Aslında iddialar genel olarak benzer noktalara değiniyor.

Diğer taraftan iPhone SE modelinin güncellenmeyeceği iddiası da böylece güç kazanmış oldu. Apple, iPhone SE 2 modeli yerine gelecek yılın sonlarında piyasaya çıkaracağı bahse konu özel versiyonla yine sayıyı üçe tamamlamış olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6792 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, iphone 8 ve
2 etiket daha oled iphone Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim