Anlık Bildirim

Samsung, yeni nesil iPhone'ların ekran üretimine başlıyor

Samsung, yeni nesil iPhone'ların OLED ekran üretimine Mayıs ayı itibariyle başlayacak. Raporlar, iPhone X'da yaşanan stok sıkıntısının bir daha tekrarlanmayacağını gösteriyor.
Apple yeni nesil iPhone'ların üretimi için kolları sıvadı. iPhone X'da yaşanan tedarik sorunlarını bir daha yaşamak istemeyen şirket, dersini almışa benziyor. Samsung tarafından üretilecek OLED ekranlar, Mayıs ayı itibariyle üretim hattına girecek ve Haziran ayında üretim kapasitesi iki katına çıkartılacak.
TrueDepth kamera sisteminin üretim zorlukları sebebiyle çıkış tarihinden tam iki ay sonra piyasaya sürülen iPhone X, şirketi bir hayli zora sokmuş, iPhone X karaborsaya dahi düşmüştü. Üretimdeki aksaklıklardan dolayı birçok tedarikçi de nasibini almıştı. Ortaya çıkan raporlar benzer bir sıkıntının bu sene yaşanmayacağını, Apple'ın bu konuya hassasiyetle yaklaştığını ortaya koyuyor.  
Geçtiğimiz yıla nazaran daha kolay temin edileceği söylenen yeni iPhone'lar için ön sipariş stoku tekrar olacak ancak geçtiğimiz sene yaşanan problemlerin bir daha tekrarlanmayacağı ifade ediliyor.   
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim