Anlık Bildirim

Yeni iPhone modellerinin ekran değişim ücreti 2500 TL, pil değişimi 500 TL

Apple'ın bugün tanıttığı iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR modellerinin onarım ücretleri belli oldu. iPhone XS Max'in ekran değişim ücreti, piyasadaki pek çok telefondan daha pahalı.
Apple bugün gerçekleştirdiği etkinlik ile iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR modellerini tanıttı. Yeni iPhone modellerinin ne zaman ve hangi fiyatla çıkacağı duyurulmadı ancak onarım ücretleri açıklandı.

En pahalı iPhone modeli olan iPhone XS Max’in ekran değişimi ücreti 2490 TL, iPhone XS’in ekranı ise 1999 TL’ye değiştiriliyor. LCD ekranlı iPhone XR modelinin onarım fiyatı belli değil. iPhone XS Max'in ekran değişim ücreti, piyasadaki pek çok telefondan daha pahalı.

Pil değişim ücretlerine baktığımızda iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR modellerinin pilinin 499 TL’ye değiştirildiğini görüyoruz.

Pil değişim kampanyası bitiyor

Pil aşınması olan modelleri bilerek yavaşlattığı ortaya çıkan Apple indirimli pil değişim programı başlatmıştı. Kampanya kapsamında 149 TL olan değişim ücreti 219 TL’ye yükselmiş. Kampanyanın bitiş tarihi de 31 Aralık 2018 olarak açıklandı. Bu tarihten itibaren değişim ücreti 349 TL’ye çıkacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6047 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone pil değişim ücreti, iphone ekran değişim ücreti ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim