Anlık Bildirim

Yeni iPhone’lar komple gecikebilir

Apple’ın onuncu yıl nedeniyle farklı yeniliklerle donatacağı yeni iPhone modellerine nazar değdi. Gelen raporlar üretimde gecikmeler olduğunun altını çiziyor.

Bir süredir parmak izi sensörü entegrasyonu nedeniyle iPhone 8 modelinin gecikebileceği iddiaları gündemde. Şimdi ise bütün yeni nesil iPhone modellerinin daha ileri bir tarihe sarkabileceği gündeme geldi.

 

Sıkıntı büyük

 

Sektörden gelen bilgilere göre iPhone 7s, iPhone 7s Plus ve iPhone 8 adını alacağı tahmin edilen modellerin tamamı gecikebilir. Henüz bu modellerin üretimi başlamadı ve ne zaman başlayacağı da bilinmiyor. Tahminler kablosuz şarj özelliğinin üretimde sıkıntılar çıkardığı yönünde.

 

Bugüne kadar pek çok kez iPhone modellerinde gecikme yaşandığı gündeme gelmiş ancak her seferinde iddialar boşa çıkmıştı. Geleneksel olarak Eylül ayının dışına taşacak bir tanıtım Apple’ın imajına zarar verebilir. Üstelik iPhone’un onuncu yılında böyle bir gecikme yaşamak daha büyük bir risk anlamına geliyor.

 

Henüz iddialar ne kadar gerçekçi bilinmiyor ancak tahminde bulunmak gerekirse Apple en geç Eylül ayının ikinci yarısına doğru etkinliğini sarkıtabilir. Bu da ona biraz zaman kazandırır. iPhone 7S ve iPhone 7S Plus modelleri Eylül ayının sonu Ekim ayının başı gibi piyasaya çıkabilir. iPhone 8 modeli ise özel olduğu için Kasım ayında satışa başlar. Bunun haricinde daha geç bir zaman dilimi mümkün olmayacaktır. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3637 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 8 ve
2 etiket daha iphone 7s iphone 7s plus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim