Anlık Bildirim

Yeni iPhone'lar rengarenk olacak!

Yaptığı tutarlı analizlerle oldukça başarılı bir sicile sahip ünlü analist Ming-Chi Kuo, yeni iPhone'lara yepyeni bir renk yelpazesinin ekleneceğini söyledi. Kuo ayrıca fiyat tahmininde de bulundu.
Apple cephesiyle ilgili yaptığı tutarlı analizlerle tanınan ünlü analist Ming-Chi Kuo, yeni iPhone'lar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kuo, 2018 model iPhone'ların satışlarına yönelik tahminlerde bulunurken, yeni iPhone'ların çok sayıda renk seçeneğine sahip olacağını da açıkladı.

Yepyeni bir renk yelpazesi

Halihazırda bulunan siyah, beyaz ve altın renk seçeneklerine ek olarak 2018 model iPhone'larda mavi, kırmızı ve turuncu renk seçenekleri de sunulacak.  
 
Fiyatlandırma konusunda da tahminlerde bulunan ünlü analist, 6.5 inç'lik OLED ekranlı iPhone modelinin mevcut iPhone X gibi 1000 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olacağını ve çift SIM kart özelliğiyle birlikte geleceğini düşünüyor. Çift SIM kartlı model, özellikle Asya pazarı için bir alternatif olabilir. Kuo ayrıca, bu modelin siyah, beyaz ve altın renk seçeneklerine sahip olacağını ekledi. 
6,1 inç'lik LCD ekranlı iPhone modelinin ise 700 dolar civarında satışa sunulmasını bekleyen Kuo, bu modelin tıpkı iPhone 5c'de olduğu gibi yepyeni bir renk yelpazesi ile geleceğini düşünüyor. Bunlar: gri, beyaz, mavi, kırmızı ve turuncu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5469 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni iphone, 2018 iphone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim