Anlık Bildirim

Zeiss, iPhone için geliştirdiği lenslerini tanıttı

Mobil dünyada özellikle Nokia'nın popüler olduğu zamanda çok aktif olan Zeiss, ExoLens ile kurduğu ortaklık kapsamında iPhone modellerine yüksek kaliteli lensler getiriyor.
Dünyanın en eski optik üreticileri arasında yer alan Zeiss, Amerika merkezli mobil aksesuar üreticisi ExoLens ile ortaklığa gitti ve Apple iPhone 6s ile iPhone 6S Plus uyumlu yeni lenslerini duyurdu.
Kurulan ortaklık kapsamında "makro, geniş açı ve tele" olmak üzere üç farklı lens hazırlanmış durumda. Tasarımsal olarak Zeiss'in profesyonel seviye lenslerine benzeyen iPhone optikleri, cihazlara özel bir yardımcı aparat ile tutturuluyor ve tahmin edebileceğiniz üzere yüksek kalitede yaratıcı fotoğraflar çekilmesine imkan tanıyor. Makro lens daha çok detay çalışılırken kullanılırken, geniş açı lens manzara ve mimari, son olarak tele lens ile dış mekan aksiyon ve spor çekimlerinde ön plana çıkıyor.
Zeiss'den beklendiği üzere renk sapması sorunu bulunmayan lensler, parlama önleyici özel kaplamalar ile geliyor ve suyla toza karşı dayanıklı bir gövde barındırıyorlar. Fiyatları henüz belli olmayan lenslerin 2016'nın ikinci çeyreğinde satışa çıkacağı söyleniyor.
Akıllı telefon fotoğrafçılığını bir adım daha yukarıya taşımayı hedefleyenlere hitap eden lensler ile çekilmiş örnek fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz. 
Zeiss, iPhone için geliştirdiği lenslerini tanıttı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim