Anlık Bildirim

Zenginler için tasarlanan özel iPhone X Tesla versiyonu piyasaya sürüldü

Modifiye bir iPhone X versiyonu arıyorsanız iPhone X Tesla tam size göre. Güneş panelleri olan iPhone X Tesla güneşli havalarda kendisini şarj edebiliyor. Ayrıca altın işlemeli.

Hiçbir masraftan kaçınmayan tüketiciler için özel üretim cihazların da ucu bucağı yok. Özel telefon versiyonları ile bilinen Rus Caviar, iPhone X Tesla adında özel bir versiyon piyasaya sürdü.

iPhone X Tesla özellikleri ve fiyatı

Daha önce altın Vladimir Putin ve Donald Trump işlemeli iPhone modelleri ile hatırladığımız Caviar, iPhone X modelini de es geçmedi. iPhone X ilk duyurulduğunda firma da iPhone X Tesla sürümünü tanıtmıştı. Satışlar ise şimdi başladı.

Caviar firması genelde telefonun arka kapağını çıkararak modifikasyon yapıyor. iPhone X Tesla modeli de aynı işleme tabi tutulmuş. Arka kapağın yerine güneş paneliyle kaplı özel bir karbon fiber kapak entegre edilmiş.

Kapak içerisinde ek bir batarya mevcut. Güneş paneli ile birlikte uzun süreler şarj gerekmeden kullanabiliyorsunuz. Telefonunuzu yüz üstü bırakmanız güneş panellerinin çalışması için yeterli. Kenar kısımlar ise altından imal edilmiş. Yeni kapak ile telefonun kalınlığı 16mm civarına ulaşıyor.

iPhone X Tesla adının aksine Tesla şirketi ile herhangi bir bağa sahip değil ancak ilk üretilen modelin Elon Musk’a hediye edildiği belirtiliyor. Firma normalde 99 adet üretme kararı alırken yoğun talep nedeniyle sayıyı 999’a yükseltmiş.

Adeta bir servet değerine olan iPhone X Tesla modelinin 64GB versiyonu 4590$ civarında. Yani vergisiz 21000TL ediyor. 256GB kapasiteli versiyon ise 4829$ yani 22000TL civarı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10164 kez okundu.
31 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
caviar, iphone x tesla ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim