Anlık Bildirim

Apple yaklaşan App Store Connect kesintisi konusunda geliştiricileri uyardı

Teknoloji devi Apple, planlanan bir bakım nedeniyle kesintiye uğrayacak olan App Store Connect ve the Developer ID hizmetleri konusunda uygulama geliştiricilerini uyardı.

Apple yaklaşan App Store Connect kesintisi konusunda geliştiricileri uyardı Tam Boyutta Gör

Uygulama geliştiricileri blogunda bir duyuru yapan Apple, 20 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan planlanmış bakım çalışmaları konusunda uyarı yaptı. İşte detaylar.

Kritik işlemleri başka bir güne alın

Önümüzdeki Pazar günü Pasifik saati ile saat 6:00'da (Türkiye saatiyle 16:00) başlayacak olan bakım çalışmalarının yaklaşık 8 saat süreceği belirtildi. Kesinti sırasında bazı hizmetlerin kullanılamayacağı ifade edilirken, bunların App Store Connect'in tarayıcı ve mobil uygulaması, API servisi ve Developer ID olduğu duyuruldu. Bakım planlaması sadece geliştirici hizmetlerine yönelik olduğu için App Store gibi tükeyiciye dönük hizmetler bu çalışmadan etkilenmeyecek.

Apple yaklaşan App Store Connect kesintisi konusunda geliştiricileri uyardı Tam Boyutta Gör

Apple bu zorunlu bakım için geliştiricilerden özür dilerken, uygulamalarıyla ilgili kritik güncelleme veya yayınlama işlemlerini başka bir güne planlamalarının daha doğru olacağını belirtiyor. İşlem boyunca hizmetlerin gerçek zamanlı durumlarını kontrol etmek için https://developer.apple.com/system-status/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim