Anlık Bildirim

iPhone 6 Plus sahipleri pil değişimi için beklemek zorunda

Apple’ın geçen ay başlattığı indirimli iPhone batarya değişim programında stok sıkıntısı yaşanıyor. iPhone 6 Plus sahipleri Mart ayına kadar beklemek zorunda.

Apple’ın bataryası eskiyen iPhone modellerinin aniden kapanmaması için işlemci hızını sınırladığı gündeme gelmiş ve gelen tepkilerin ardından uygun fiyatlı batarya değişim programı başlamıştı. Ne varki iPhone 6 Plus kullanıcıları uzun bir süre bekleyecek.

Stok sıkıntısı var

Apple Ocak 2018 için batarya değişim programını başlatacağını bildirmesine rağmen sürpriz bir kararla Aralık ayında programı başlatmıştı. Aralık sonunda başlayan programda iPhone modellerinin bataryaları 29$ karşılığında değiştirilmekteydi.

Ne var ki stok sıkıntısı nedeniyle her telefon aynı anda değişime giremiyor. Elde edilen bilgilere göre 2014 yılında piyasaya sürülen iPhone 6 Plus için hali hazırda yedek batarya mevcut değil. En erken Mart sonu ve Nisan başında stokların verileceği belirtiliyor.

iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone SE modelleri için herhangi bir gecikme olmadan batarya değişim yapılacağı belirtiliyor. iPhone 6 ve iPhone 6S Plus modelleri için Ocak ayının ortası işaret ediliyor.

Bataryası daha eski olduğu için iPhone 6 Plus yavaşlamadan nasibini ilk alanlardandı. Bu bakımdan pek çok kullanıcı hızlı bir biçimde bu kısıtlamadan kurtulmak istiyordu. Görünen o ki uzun bir süre beklemek zorunda. Ülkemizde ise 129TL fiyat etiketi ile program başlamıştı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6585 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone battery replacement, iPhone 6 Plus ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim