Anlık Bildirim

iPhone 6 ve 6 Plus cihazlarında bükülme sorunları ortaya çıkmaya başladı

iPhone 6 ve 6 Plus cihazlarında bükülme sorunları ortaya çıkmaya başladı
iPhone 6 ve 6 Plus modellerinin satışa çıkmasının ardından modellere dahil ilk kullanıcı şikayetleri de internet üzerinden yayılmaya başladı. Daha önce iPhone 5 ve 5S kullanıcılarının yaşadığı bükülme sorunu şimdi de ağırlıklı olarak iPhone 6 Plus ve iPhone 6 kullanıcılarının da başına gelmeye başladı. Oldukça ince bir yapıya, kuvvete karşı dayanıksız bir metal olan alüminyumdan ve daha geniş bir dış yüzeye sahip olan yeni iPhone'ların da bu tarz problemler yaşaması aslında beklenebilir bir durumdu.
Önceki nesile göre daha ince olması nedeniyle bükülmeye daha elverişli hale gelen yeni iPhone'lar kullanıcıların açıklamalarına göre oturma esnasında ön pantolon ceplerinde bile bükülebiliyor. Gelen bilgiler doğrultusunda genellikle ses tuşlarının bulunduğu bölümden büküldüğü görülen yeni iPhone'ların bu sorunu hakkında Apple cephesinden henüz bir açıklama gelmiş değil.
 Bu sorundan şikayetçi kullanıcıların Twitter üzerinden başlattığı kampanyaya katılımın her geçen dakika artmasının yanı sıra Youtube üzerinden bir kişi ise iPhone 6 Plus'ın el gücüyle ne kadar kolay bükülebildiğini gösteren bir video yayınlamış durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11027 kez okundu.
224 kişi, toplam 262 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 6 Plus ve
2 etiket daha iphone 6 iOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim