Anlık Bildirim

iPhone 7 Jet White söylentileri

Bu yıl ilgi çeken versiyonlar arasında yerini alan iPhone 7 Jet Black, ilerleyen dönemde tam tersi renk seçeneğini de görebilir. Apple tarafında Jet White hazırlığı olduğu iddiaları geliyor.

Bu yıl iPhone 7 ile birlikte Jet Black adında yeni bir renk seçeneği duyuran ve biraz da özel bir hale getiren Apple, şimdi de beyaz renk hazırlığında. Jet White adını alacak yeni versiyonun parlak beyaz renk ile bezeneceği ifade ediliyor.

iPhone 7 İçin Gelebilir

Bilindiği üzere iPhone 7 serisinin Jet Black renk seçeneği sadece 128GB ve 256GB kapasiteli versiyonlar için geçerliydi. Üretimi noktasında hassasiyet olduğu için de seçeneğin çıkışı Kasım ayını bulmuştu. Hatta Apple, renk seçeneğinin daha kolay çizildiği ve çizilmeleri çok daha belirgin bir şekilde yansıttığı konusunda tüketicileri de uyarmıştı.

Sektörden gelen bilgilere göre Jet White olarak adlandırılan yeni renk seçeneği gelecek yılın ilk aylarında piyasada olacak. Yine 128GB ve 256GB kapasiteli versiyonlara sunulacak olan seçeneğin parmak lekelerini çok fazla yansıtmadığı için tercih edileceği düşünülüyor. Apple’ın, iPhone satışlarının dönemsel olarak yavaşlaması beklenen yılın ilk çeyreğinde beyaz renk seçeneğini sunması ile hareketlilik elde etmek istediği konuşuluyor. Yeni iPad Pro modellerinin tanıtılacağı Bahar etkinliği biçilmiş kaftan.

Diğer taraftan bazı kaynaklar Jet White renk seçeneğinin iPhone 2017 serisi ile geleceğine inanıyor. Apple’ın OLED ekran, 10nm Apple A11 yonga seti gibi önemli yeniliklerle donatacağı yeni iPhone serisinin dikkat çekici diğer özelliği de Jet White olacak. Bu durumda Jet White için en erken gelecek yıl Sonbahar aylarını beklemek gerekecek.

Henüz bilgiler iddia aşamasında ancak Jet Black seçeneğinin tanıtılması sonrasında zaten beyaz bir seçenek için kulisler de hareketlenmişti. Bu bakımdan Jet White renk seçeneği kimse için sürpriz olmayacaktır. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6174 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 7 ve iphone 7 jet white
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim